Atenţie!!! Doriţi să intraţi în dialog cu Doamna Anonim clic aici!
Loading

Lista cu preturi pentru intocmirea actelor

Atentie maxima!!
Multi dintre dvs. apelati la informatiile mele si m-am hotarat pentru cei interesati,contra cost sa va atasez lista cu preturi pentru intocmirea actelor,iar informatiile vor fi gratis ca si pana acum.Am remarcat ca foarte multi aveti nevoie de ajutorul meu in a avea intocmite documentele cat mai corect si a primi niste drepturi care va apartin.
 • Pentru dosarul de primirea Alocatiei-Kindergeld pentru cei care sunteti ca Sesonarbeit costa suma de 125€.
 • Pentru dosarul de Alocatie-Kindergeld pentru cei cu Gewerbe si Angajati official suma contra cost este de 175€.
 • .Pentru formularele de a obtine Steuer nr.-Codul fiscal,Contra cost este de 25€ de persoana.
 • Pentru inregistrarea la Handwerkerskammer-Camera de comert va costa 50€ (fara transport), cei care doresc sa fiu prezenta vor suporta si cheltuielile de transport si cazare.
 • Pentru deschiderea Gewerbe-PFA si traducere in cazul ca aveti nevoie de prezenta mea, costurile sunt cuprinse intre 40€-60€,plus transportul.
 • Cei care vor sa faca GbR( )pretul este in functie de cate personae sunt la infiintarea acestui parteneriat,plus cheltuielile de transport si cazare in cazul ca v-a trebui sa ma deplasez.Pentru fiecare persoana costul este 100€ pana la intocmirea formulare Steuer nr-Codul fiscal.Daca doriti sa fie intocmite si formularele pentru Steuer nr.pretul va fi intre 120€-140€ pe persoana.
Toti cei care vor apela la mine,pentru intocmirea diferitelor documente pot scrie apasa aici si lasa un mesaj la COMENTARII si veti primi in cel mai scurt timp detalii cu modul in care vom proceda la rezolvarea cat mai rapid cu putinta a problemei dumneavoastra,veti primi si adresa de e:mail sau Postfach unde imi veti trimite documentele . Ramane pe mai departe asa cum am promis sa primiti diverse informatii gratuit,legate de problemele fiecaruia, la sectiune "comentarii"apasa aici ca si pana acum , iar cei care nu pot scrie pe seit sa trimita e-mail la urmatoarea adresa : office@germaniainfo.com
Cu stima si respect,Anonim.

Foarte Important!!!!!!

Atrag ultima oara atentia celor care i-mi posteaza pe seit,ca eu pe acest seit dau informatii. Deci sper ca toata lumea sa citeasca atenta, cele scrise de mine si sa priceapa, ca eu va dau informatii de cum sa va descurcati in a va face actele aici in Germania si sa intelegeti,legile care le are acest stat.Eu nu ofer si nu ma ocup cu a da sau a cauta pentru nimeni loc de munca,pe teritoriu Germaniei.NU,nu sunt ministru muncii si nici Nu am firma si nici nu sunt angajata la ZAV. Cei care mai vin si scriu sa le ofer locuri de munca,vor avea sterse postarile si inchise conturile pe acest Sait,care este propietatea mea. Azi 11.09.2012.
Cu stima si respect,Anonim.

Pentru toti cei care postati pe Siete!!!!!

In ultima perioada multi dintre dvs ma cautati pe Google si imi descoperiti Site-ul nou pe care l-am deschis,dar dvs. imi scrieti postarile la vechile postari.De aceea Atentionez pe toata lumea si in mod special pe cei noi veniti sa-mi scrieti postarile direct pe site.
Veti vedea ca in momentul in care ati facut contul pe Site sunteti directionati unde sa-mi scrieti,deoarece multi dintre dvs. postati la vechile postari si eu trec foarte rar pe acolo sa ma uit cine,ce,a mai scris.
Va rog scrieti pe prima pagina sub Antet sau la Pentru toti cei care postati ma veti gasi aici.Click!!!
In acest mod veti vedea ca veti primi raspunsuri rapide,corecte si exacte la intrebarile dvs.
Inca o mare rugaminte la toti Useri care veti si intrati pe Siete,va rog din suflet sa-mi scrieti pe cat posibil la obiect,cat mai lizibil si daca se poate
cat mai corect romaneste,sa va inteleg intrebarile si sa va dau cat mai corect raspunsuri.
Cu multa stima si respect,Doamna Anonim.

„Emigrarea în Germania“

Până nu demult „Emigrarea în Germania“ a fost o temă, şi eu am dat unele informaţii despre modul în care se poate realiza stabilirea sau obţinerea unui loc de muncă în Germania. Unii dintre cei care au citit informaţiile mele au crezut că aşi fi ministrul emigranţilor sau ministrul muncii din Germania. Nu, nu sunt nici ministru, nici măcar salariată la vreunul din aceste ministere. Lucrez într-altă instituţie, dar deocamdată sunt „pensionată pentru boală“. Cine doreşte deci să plece din România – chiar şi numai pentru un timp anume – mi se poate adresa pe acest sait. Mă străduiesc să dau informaţiile cât mai corecte şi cât mai complecte.
Vă rog să scrieţi civilizat, fără acuzaţii, fără jigniri la adresa nimănui. Cine nu respectă această condiţie va avea conturile închise, i se vor şterge postările şi nu-i voi mai da nici o informaţie. Respectând această regulă veţi putea comunica cu mine şi veţi primi informaţiile care vă sunt necesare. Toate informaţiile vor fi sistematizate pe categorii pentru a putea fi găsite mai uşor. Şi acum doresc tuturor acelora care s-au hotărât să facă acest pas noroc, răbdare şi mult succes.
Vă stau la dispoziţie cu stimă  Doamna Anonim

PRIMUL PAS

Cei ce doresc să se stabilească în Germania – chiar şi numai pentru scurt timp - trebuie să se îngrijească ca prim pas de obţinerea unui domiciliu, resp. a unei adrese. Aceasta se obţine la EINWOHNERMELDEAMT (Serviciul de evidenţă a populaţiei) de la RATHAUS (primărie) localităţii în care vă stabiliţi, prin complectarea formularului ANMELDEFORMULAR pentru ANMELDUNG (mutaţie) .

Contractul de închiriere a locuintei

Dat fiind că există mai multe modalităţi de închirierea ale unei locuinţe, ele având în general aceleaşi legi de ordine interioară, la: societăţi imobiliare, la persoane particulare, la asociaţii de locatari etc. prezint un singur model de contract.clic aici!

Despre posibilitatile de a munci in Germania

Pe de o parte sunt foarte multe firme mici de construcţii, abatoare, restaurante, cofetării, case de bătrâni (Pflegeheime) ş.a.m.d. care au nevoie de personal. Mergeţi cu curaj şi întrebaţi dacă puteţi lucra la ei. Prezentaţi-vă cu bun simţ şi civilizat. Cine vrea cu adevărat să muncească cinstit în Germania va reuşi. Pe de altă parte dacă ştiţi că aveţi o meserie bună şi că vă puteţi baza pe această meserie veniţi de acasă cu diplomele traduse în limba germană, legalizate şi prevăzute cu apostilă (adică supralegalizare). Apoi, după ce aţi făcut ANMELDUNG, puteţi să vă înscrieţi cu un GEWERBE (similar cu Persoană fizică autorizată - PFA - sau Intreprindere familială). Veţi fi deci Selbstständig (adică veţi lucra pe cont propriu, pe bază de Rechnung (factură)). În funcţie de Land înscrierea unui Gewerbe costă între 20,00 € şi 60,00 €, plătibil la primărie. Pentru formular clic aici!

Despre înscrierea unui Gewerbe

Pentru a înscrie un GEWERBE vă veţi interesa mai întâi la GEWERBEAMT din localitatea în care locuiţi sau de care aparţineţi care meserie trebuie înregistrată şi la ce autoritate anume. Aceasta variază în funcţie de Land sau oraş. Pentru înregistrare aveţi nevoie de următoarele acte în original însoţite de câte două copii: Anmeldung (mutaţia), Cartea de identitate, Contractul de închiriere a locuinţei, Aprobarea propietarului de a exercita un GEWERBE. Câte un rând de copii va fi trimis la autorităţile competente. Aprobarea de a exercita un Gewerbe se numeşte GEWERBESCHEIN. După scăderea unei sume anume (7000,00 euro pentru celibatari, 14.500 euro pentru căsătoriţi fără copii, 17.500,00 euro căsătoriţi cu copii), care diferă de la Land la Land, câştigul anual realizat este supus impozitării.

Despre Finanzamt (Fisc)

După Anmeldung şi obţinerea Gewerbeschein, Rathaus vă va trimite un formular pentru FINANZAMT (Fisc). După completarea acestuia veţi primi de la Finanzamt un STEUERNUMMER ,şi un IDENTIFIKATIONSNUMMER (IDNr.) (număr de contribuabil şi număr de identificare), clic aici!numere sub care sunteţi înregistrat şi sub care va trebui să faceţi – până în luna martie – STEUERERKLÄRUNG (declaraţia de impozit) pe anul care a trecut. Aceste două numere le veţi trece pe fiecare RECHNUNG (factură) în parte eliberată de Dvs.

Despre Freizügigkeit(Sedere permanenta în Germania)

Anmeldung se obţine într-o singură zi. Identifikationsnummer se obţine într-un termen de una până la patru săptămâni. Aceste documente pot fi valabile, după caz, pentru toată viaţa. Dacă v-aţi înregistrat cu un Gewerbe, trebuie să vă faceţi o asigurare privată de sănătate. Este recomandabil să vă alegeţi una dintre societăţile de asigurări cele mai convenabile din Germania. Copiile acestor documente le veţi depune (sau trimite) la AUSLÄNDERAMT (Oficiul pentru problemele străinilor) din localitatea sau Kreis (judeţ) în care aveţi sau doriţi să aveţi domiciliul. După circa 3 săptămâni veţi primi FREIZÜGIGKEITSBESCHEINIGUNG (confirmare a dreptului de şedere şi de a exercita o activitate renumerată acordat cetăţenilor Uniunii Europene). Pentru modelul unei Freizügigkeitsbescheinigung clic aici!

Despre Antrag Arbeitserlaubnis - EU (Cerere pentru permisul de munca -UE)

Pentru cine a lucrat timp de 12 luni în aceeaşi firmă şeful firmei poate obţine angajarea lui definitivă pe baza unei ARBEITSERLAUBNIS-EU (permis de muncă care se acordă cetăţenilor ţărilor membre UE). ANTRAG (cererea) se completează de către firmă şi împreună cu STELLENBESCHREIBUNG (Descrierea locului de muncă) vă adresaţi la ZAV – Bonn Agentur für Arbeit (Centrul de intermediere al forţelor străine de muncă - Agenţia de muncă). Pentru formular 1.clic aici!,2,clic aici!

Despre Stellenbeschreibung (Descrierea locului de munca)

Acest document este tradus, pentru ca să înţelegeţi descrierea locului de muncă pe care o scrie angajatorul Dvs. şi pentru care cereţi Arbeitserlaubnis. Odată cu formularul ANTRAG FÜR ARBEITSERLAUBNIS-EU veţi cere la ZAV – Agentur für Arbeit şi formularul pentru pentru STELLENBESCHREIBUNG (Descrierea locui de muncă). Cele două formulare completate de angajatorul Dvs. împreună cu copiile celorlalte documente le veţi depune la ZAV – Agentur für Arbeit pentru a obţine ARBEITSERLAUBNIS-EU (permisul de muncă-UE).

Despre documentele cu care veniti din tara

Nu uitaţi că este important să veniţi din ţară cu toate documentele: act de naştere, act de căsătorie, dovada de celibatar, hotărâre de divorţ, diplome de şcolarizare, de studii medii, superioare sau profesionale, diploma de meserie, cartea de muncă, formularul E104, prin care se face adunarea perioadei de asigurări de sănătate din România la acea din Germania, formularul E411, 1.clic aici!,2.clic aici!,3.clic aici!,4.clic aici!,5.clic aici!,6.clic aici! -E404, 1.clic aici!,2,clic aici!,3.clic aici!,4,clic aici!,5.clic aici!,prin care se face dovada situaţiei alocaţiei pentru copii. Ambele formulare se pot obţine şi de la Rathaus (primărie) atât în limba germană cât şi în traducere română.
Cine a mai fost legal în Germania între anii 2007-2011, va reţine că timp de 10 ani se află în banca de date din Germania. Dacă cineva a lucrat oficial, cu acte în regulă, sau dacă a avut un Gewerbe, care nu a fost dat la zero (0,- €), acesta trebuie lichidat, pentru a nu mai figura la Finanzamt. Tot astfel cine a lucrat cu Arbeitsvertrag (contract de muncă). Cine a lucrat cu contract, ar trebui să reia legătura cu fostul patron, fie pentru a încerca să fie reangajat, fie pentru a afla prin acesta despre eventuale alte firme în care ar putea fi angajat. În vederea unei alte angajări ar trebui să ceară de la fostul patron und Zeugnis (certificat de recomandare). Acesta îl va ajuta la o nouă angajare.

Despre învatarea limbii germane

Având în vedere că marea majoritate dintre cei care doresc să vină în Germania nu cunoaşcte limba germană, ataşez prezentei un sait pentru învăţarea limbii germane. Pentru acesta clic aici! Sunteţi obligat să vă faceţi un cont (ca de altfel şi pentru acest sait), iar cursul este gratuit. Aveţi deasemenea datoria să căutaţi şi alte sait-uri, toate sunt binevenite, ca şi cărţile. Eventual faceţi sau măcar înepeţi un curs de limba germană în România.

Alte informatii pe capitole:

1. Steuererklärung: Este declaraţia de impozit care se face în Germania de căte cei care lucrează cu contract de muncă sau care au un Gewerbe. După ce completaţi formularu,îl trimiteţi la Finanzamt-ul de care aparţineţi. De la Finanzamt veţi primi un document, Bescheid (înştiinţare), din care rezultă cât impozit aveţi de plătit şi în ce termen. În anume condiţii (venit sub limitele enumerate mai sus) fie că vi se restituie bani ,fie că vi se comunică că nu aveţi nicio datorie .
2. Gewerbe – (PFA) -: Va trebui pentru fiecare prestaţie să eliberaţi clientului o Rechnung (factură) care va cuprinde pe lângă numele şi adresa Dvs., numărul Dvs. de telefon, de fax şi eventual e-mail, Steuernummer, Identifikationsnummer, Konto-Nr.(numărul de cont în bancă) şi banca cu BLZ (codul bancar) Veţi elibera factura în două exemplare prevăzute cu un Rechnungsnummer (numărul facturii) şi contravaloarea prestaţiei pe care urmează să o încasaţi, fără a adăuga 19% Mehrwertsteuer (tva). Încasarea se face fie prin virament în contul bancar, fie în numerar. Se recomandă celora care încasează banii în numerar să-i depună în cont, pentru a putea face la nevoie dovada la Finanzamt de sumele încasate. După caz – dacă este vorba de un Subunternehmen (sub-antreprenor sau sub-contractor) - factura se eliberează fie pentru o săptămână, fie pentru o lună. Un exemplar se predă clientului, prevăzut cu semnătură şi data încasării – Betrag erhalten.
3. Acte necesare: Despre necesitatea de a veni cu toate actele vezi mai sus sub rubrica: Despre documentele cu care veniţi din ţară. Dat fiind că în cea mai mare parte din cazuri traducerile actelor făcute în România sunt defectuoase, este recomandabil ca aceste traduceri să fie făcute pe teritoriul Germaniei urmând ca tot aici să se facă apostilarea necesară. (Pentru recomandare) clic aici!,clic aici!,
4. Aplicarea pentru un job în Germania: Din actele enumerate mai sus, traduse şi prevăzute cu apostilă se alcătuieşte un dosar: Bewerbungsmappe (dosarul de aplicare). Acesta cuprinde: 1- Deckblatt (prima pagină) cu fotografie, 2 – Bewerbung (scrisoarea de intenţie), 3 – Lebenslauf (CV), 4 – actele necesare, în funcţie de job-ul la care aplicaţi.
Pentru modele 1.clic aici!,2.clic aici!,3.clic aici! Pentru început se trimite dosarul conţinând: Deckblatt, Bewerbung şi Lebenslauf. Dacă prezentaţi interes, veţi fi solicitat pentru un Vorstellungsgespräch (interviu). La acesta vă veţi prezenta cu restul actelor în original şi copie. Veţi depune numai copiile, pe care viitorul angajator vă va certifica conformitatea cu originalul. Acelaş lucru este valabil şi pentru Arbeitserlaubnis (permis de muncă) obţinută în Germania. Angajatorul îşi va reţine o copie, orginalul vă aparţine şi este valabil pentru toată Germania.

Traducator autorizat

Daca nu cunoaşteţi un traducător autorizat puteţi apela la: Doamna Anonim care va indruma unde va puteti traduce corect actele si legalizarea lor.
Pentru traducerile legalizate veţi obţine Apostila de la Tribunal.

Lista de meserii pentru cei care au Gewerbe (PFA)

5. Pentru următoarele meserii românii care au Gewerbe trebuie să se înscrie la Handwerkskammer (Camera de meserii). În caz contrar pot fi pasibili de amenzi mari.1.clic aici!,2.clic aici!
Pentru lista de meserii inclusiv traducere În Germania există meserii pentru care nu este necesară înscrierea la Handwerkskammer.
Pentru lista de meserii pentru care nu este nevoie de înscriere la Handwerkskammer clic aici!

Asigurarea pentru cei cu Gewerbe


6. Cea mai convenabilă asigurare de sănătate pentru cei cu Gewerbe este DKV- Deutsche Krankenversicherung AG.
Pentru formular de înscriere la asigurare pentru un cetăţean străin: Ausländererklärung clic aici!Pentru formular de asigurare pentru călătoria în străinătate a unui asigurat la DKV clic aici!,clic aici!
7. Posibilităţi de recalificare şi perfecţionare a tinerilor până la vârsta de 27 ani. 1.clic aici!,2.clic aici!,3.clic aici!,4,clic aici!,5.clic aici!,
8. Posibilităţi de calificare la locul de muncă. 1.clic aici!,2.clic aici!,3.clic aici!,4,clic aici!,5.clic aici!,

Locurile de munca in germania

9.Listă cu cele mai noi job-uri în Germania. clic aici!
10. Formulare Kindergeld (alocaţie pentru copii).
- Formular Kindergeld pentru copii noinăscuţi în Germania, când părinţii primesc deja alocaţie pentru copii născuţi în România.

La cumpararea unei masini verificati urmatoarele acte:

1. Fahrzeugbrief (cartea de identitate a maşinii) clic aici!
2. Fahrzeugschein (talonul maşinii)clic aici!
3. Kaufvertrag (act de vânzare-cumpărare)clic aici!,clic aici!,clic aici!
4. Versicherungskarte (carte de asigurare)clic aici!
5. Zollnummern (numerele de vamă – cu inscripţia valabilităţii)clic aici!
6.Pentru numerele de vamă (tranzit de 5 zile) mai este necesar: -Fahrzeugschein pe numele Dvs. (al cumpărătorului)
eliberat de Straßenverkehrsamt (serviciul de circulaţie)clic aici!
7. În cazul în care maşina are TÜV (ITP) valabil şi se obţin numere cu valabilitate mai mare, mai sunt necesare în plus: 1. Fahrzeugschein- modelul nou (talonul de export al maşinii), adică
Zulassungsbescheinigung Teil I, pe numele noului proprietar,clic aici!
2. Fahrzeugbrief - modelul nou (carte de identitate nouă), adică Zulassungsbescheiningung Teil II, tot pe numele noului proprietar.

Legea pentru cardul albastru a intrat în vigoare pe 1 august 2012

Legea pentru realizarea Directivelor persoanelor cu înaltă calificare a UE a intrat în vigoare pe 1 aug. 2012. Scopul este de a face Germania mai atractivă pentru imigranţi străini calificaţi. Citeste mai departe: clic aici!
Limba germană
Fie că doriţi să faceţi un stagiu de pratică în Germania sau să exercitaţi o profesie, decisive sunt cunoştiinţele de limbă germană. Citeste mai departe: clic aici!
În anumite condiţii permisul de muncă nu mai este necesar pentru cetăţeni români cu începere de la 1 ianuarie 2012 Pentru cetăţeni români nu mai este obligatorie permisiunea de muncă în urmăroarele domenii:Citeste mai departe: clic aici!
Competenţe noi în cadrul procedurii permisului de muncă pentru muncitori sezonieri şi ajutori de kermeze Informaţia de presă 04/2012 din 29.06.12 Cu începere din 1.7.12 în Centrala pentru intermedierea de străini calificaţi (ZAV)... Citeste mai departe: clic aici
8. Procedura de obţinere a permisului de muncă pentru români
Pentru o perioaă de trecere – cel mai târziu până la 31 12.13 - românii necesită în continuare un permis de lucru, care se acordă ca permis de muncă UE sau drept la muncă UE. ....Citeste mai departe: clic aici!

Texte de lege

Legea 284 Privind Permisul de munca pentru cei care sunt aici de peste 3 ani de zile.284 SGB III Arbeitsgenehmigung- EUfür Staatsangehörige der neuen EU-Mitgiledstaaton.
Traducere din limba germană
§ 284 Codul securităţii sociale (Sozialgesetzbuch) III Permisul de muncă UE pentru cetăţenii ......cititi mai departe aici
Atentie!!!! Din motive foarte bine intemeiate postarile tuturor celor care imi vor adresa intrebari, nu vor apare imediat,pana ce echipa acestui Site nu le v-a verifica. Va rog sa aveti un pic de rabdare si promit ca veti primi si va vor fii aprobate postarile, care sunt postate in mod civilizat.Va spun ca acei care nu respecta regulamentul, acestui Site postarile nu vor APAREA SI NICI RASPUNSURI NU VOR PRIMI!!! Cu stima si respect,Anonim.

Lista cu preturi pentru intocmirea actelor

Atentie maxima!!
Multi dintre dvs. apelati la informatiile mele si m-am hotarat pentru cei interesati,contra cost sa va atasez lista cu preturi pentru intocmirea actelor,iar informatiile vor fi gratis ca si pana acum.Am remarcat ca foarte multi aveti nevoie de ajutorul meu in a avea intocmite documentele cat mai corect si a primi niste drepturi care va apartin.
 • Pentru dosarul de primirea Alocatiei-Kindergeld pentru cei care sunteti ca Sesonarbeit costa suma de 125€.
 • Pentru dosarul de Alocatie-Kindergeld pentru cei cu Gewerbe si Angajati official suma contra cost este de 175€.
 • .Pentru formularele de a obtine Steuer nr.-Codul fiscal,Contra cost este de 25€ de persoana.
 • Pentru inregistrarea la Handwerkerskammer-Camera de comert va costa 50€ (fara transport), cei care doresc sa fiu prezenta vor suporta si cheltuielile de transport si cazare.
 • Pentru deschiderea Gewerbe-PFA si traducere in cazul ca aveti nevoie de prezenta mea, costurile sunt cuprinse intre 40€-60€,plus transportul.
 • Cei care vor sa faca GbR( )pretul este in functie de cate personae sunt la infiintarea acestui parteneriat,plus cheltuielile de transport si cazare in cazul ca v-a trebui sa ma deplasez.Pentru fiecare persoana costul este 100€ pana la intocmirea formulare Steuer nr-Codul fiscal.Daca doriti sa fie intocmite si formularele pentru Steuer nr.pretul va fi intre 120€-140€ pe persoana.
Toti cei care vor apela la mine,pentru intocmirea diferitelor documente pot scrie apasa aici si lasa un mesaj la COMENTARII si veti primi in cel mai scurt timp detalii cu modul in care vom proceda la rezolvarea cat mai rapid cu putinta a problemei dumneavoastra,veti primi si adresa de e:mail sau Postfach unde imi veti trimite documentele . Ramane pe mai departe asa cum am promis sa primiti diverse informatii gratuit,legate de problemele fiecaruia, la sectiune "comentarii"apasa aici ca si pana acum , iar cei care nu pot scrie pe seit sa trimita e-mail la urmatoarea adresa : office@germaniainfo.com
Cu stima si respect,Anonim.

luni, 30 aprilie 2012

Alocatie pentru copii in Germania


Buna ziua,
Primeste cineva alocatie pentru copii in Germania,copilul fiind mai mic de 2 ani?
Eu muncesc in Germania, iar sotul se afla in CIC, dar este cu mine si cu copilul in Germania.
Am mai citit pe internet si am vazut ca se considera in primii 2 ani alocatia copilului in Romania si suma de min.600RON care este indemnizatia de crestere a copilului, deci depaseste alocatia din Germania, asa ca copilul nu va primi alocatie aici.
M-ar interesa un caz concret, informatiile momentan sunt confuze pe internet.
Am fost in tara la AJPS, dar nu au fost in stare sa-mi dea un raspuns.
Multumesc anticipat
sori01

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu

Pentru toti cei care postati pe Siete!!!!!
In ultima perioada multi dintre dvs ma cautati pe Google.......... Citeste mai departe mai sus!

Romani din Germania care vor sa asculte muzica buna dupa pofta si placerea sufletului sa intre pe Radio http://www.prodiaspora.de/ sau ro

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Coupons
googlef91bfc381a3966aa.html