Atenţie!!! Doriţi să intraţi în dialog cu Doamna Anonim clic aici!
Loading

Lista cu preturi pentru intocmirea actelor

Atentie maxima!!
Multi dintre dvs. apelati la informatiile mele si m-am hotarat pentru cei interesati,contra cost sa va atasez lista cu preturi pentru intocmirea actelor,iar informatiile vor fi gratis ca si pana acum.Am remarcat ca foarte multi aveti nevoie de ajutorul meu in a avea intocmite documentele cat mai corect si a primi niste drepturi care va apartin.
 • Pentru dosarul de primirea Alocatiei-Kindergeld pentru cei care sunteti ca Sesonarbeit costa suma de 125€.
 • Pentru dosarul de Alocatie-Kindergeld pentru cei cu Gewerbe si Angajati official suma contra cost este de 175€.
 • .Pentru formularele de a obtine Steuer nr.-Codul fiscal,Contra cost este de 25€ de persoana.
 • Pentru inregistrarea la Handwerkerskammer-Camera de comert va costa 50€ (fara transport), cei care doresc sa fiu prezenta vor suporta si cheltuielile de transport si cazare.
 • Pentru deschiderea Gewerbe-PFA si traducere in cazul ca aveti nevoie de prezenta mea, costurile sunt cuprinse intre 40€-60€,plus transportul.
 • Cei care vor sa faca GbR( )pretul este in functie de cate personae sunt la infiintarea acestui parteneriat,plus cheltuielile de transport si cazare in cazul ca v-a trebui sa ma deplasez.Pentru fiecare persoana costul este 100€ pana la intocmirea formulare Steuer nr-Codul fiscal.Daca doriti sa fie intocmite si formularele pentru Steuer nr.pretul va fi intre 120€-140€ pe persoana.
Toti cei care vor apela la mine,pentru intocmirea diferitelor documente pot scrie apasa aici si lasa un mesaj la COMENTARII si veti primi in cel mai scurt timp detalii cu modul in care vom proceda la rezolvarea cat mai rapid cu putinta a problemei dumneavoastra,veti primi si adresa de e:mail sau Postfach unde imi veti trimite documentele . Ramane pe mai departe asa cum am promis sa primiti diverse informatii gratuit,legate de problemele fiecaruia, la sectiune "comentarii"apasa aici ca si pana acum , iar cei care nu pot scrie pe seit sa trimita e-mail la urmatoarea adresa : office@germaniainfo.com
Cu stima si respect,Anonim.

Foarte Important!!!!!!

Atrag ultima oara atentia celor care i-mi posteaza pe seit,ca eu pe acest seit dau informatii. Deci sper ca toata lumea sa citeasca atenta, cele scrise de mine si sa priceapa, ca eu va dau informatii de cum sa va descurcati in a va face actele aici in Germania si sa intelegeti,legile care le are acest stat.Eu nu ofer si nu ma ocup cu a da sau a cauta pentru nimeni loc de munca,pe teritoriu Germaniei.NU,nu sunt ministru muncii si nici Nu am firma si nici nu sunt angajata la ZAV. Cei care mai vin si scriu sa le ofer locuri de munca,vor avea sterse postarile si inchise conturile pe acest Sait,care este propietatea mea. Azi 11.09.2012.
Cu stima si respect,Anonim.

Pentru toti cei care postati pe Siete!!!!!

In ultima perioada multi dintre dvs ma cautati pe Google si imi descoperiti Site-ul nou pe care l-am deschis,dar dvs. imi scrieti postarile la vechile postari.De aceea Atentionez pe toata lumea si in mod special pe cei noi veniti sa-mi scrieti postarile direct pe site.
Veti vedea ca in momentul in care ati facut contul pe Site sunteti directionati unde sa-mi scrieti,deoarece multi dintre dvs. postati la vechile postari si eu trec foarte rar pe acolo sa ma uit cine,ce,a mai scris.
Va rog scrieti pe prima pagina sub Antet sau la Pentru toti cei care postati ma veti gasi aici.Click!!!
In acest mod veti vedea ca veti primi raspunsuri rapide,corecte si exacte la intrebarile dvs.
Inca o mare rugaminte la toti Useri care veti si intrati pe Siete,va rog din suflet sa-mi scrieti pe cat posibil la obiect,cat mai lizibil si daca se poate
cat mai corect romaneste,sa va inteleg intrebarile si sa va dau cat mai corect raspunsuri.
Cu multa stima si respect,Doamna Anonim.

„Emigrarea în Germania“

Până nu demult „Emigrarea în Germania“ a fost o temă, şi eu am dat unele informaţii despre modul în care se poate realiza stabilirea sau obţinerea unui loc de muncă în Germania. Unii dintre cei care au citit informaţiile mele au crezut că aşi fi ministrul emigranţilor sau ministrul muncii din Germania. Nu, nu sunt nici ministru, nici măcar salariată la vreunul din aceste ministere. Lucrez într-altă instituţie, dar deocamdată sunt „pensionată pentru boală“. Cine doreşte deci să plece din România – chiar şi numai pentru un timp anume – mi se poate adresa pe acest sait. Mă străduiesc să dau informaţiile cât mai corecte şi cât mai complecte.
Vă rog să scrieţi civilizat, fără acuzaţii, fără jigniri la adresa nimănui. Cine nu respectă această condiţie va avea conturile închise, i se vor şterge postările şi nu-i voi mai da nici o informaţie. Respectând această regulă veţi putea comunica cu mine şi veţi primi informaţiile care vă sunt necesare. Toate informaţiile vor fi sistematizate pe categorii pentru a putea fi găsite mai uşor. Şi acum doresc tuturor acelora care s-au hotărât să facă acest pas noroc, răbdare şi mult succes.
Vă stau la dispoziţie cu stimă  Doamna Anonim

PRIMUL PAS

Cei ce doresc să se stabilească în Germania – chiar şi numai pentru scurt timp - trebuie să se îngrijească ca prim pas de obţinerea unui domiciliu, resp. a unei adrese. Aceasta se obţine la EINWOHNERMELDEAMT (Serviciul de evidenţă a populaţiei) de la RATHAUS (primărie) localităţii în care vă stabiliţi, prin complectarea formularului ANMELDEFORMULAR pentru ANMELDUNG (mutaţie) .

Contractul de închiriere a locuintei

Dat fiind că există mai multe modalităţi de închirierea ale unei locuinţe, ele având în general aceleaşi legi de ordine interioară, la: societăţi imobiliare, la persoane particulare, la asociaţii de locatari etc. prezint un singur model de contract.clic aici!

Despre posibilitatile de a munci in Germania

Pe de o parte sunt foarte multe firme mici de construcţii, abatoare, restaurante, cofetării, case de bătrâni (Pflegeheime) ş.a.m.d. care au nevoie de personal. Mergeţi cu curaj şi întrebaţi dacă puteţi lucra la ei. Prezentaţi-vă cu bun simţ şi civilizat. Cine vrea cu adevărat să muncească cinstit în Germania va reuşi. Pe de altă parte dacă ştiţi că aveţi o meserie bună şi că vă puteţi baza pe această meserie veniţi de acasă cu diplomele traduse în limba germană, legalizate şi prevăzute cu apostilă (adică supralegalizare). Apoi, după ce aţi făcut ANMELDUNG, puteţi să vă înscrieţi cu un GEWERBE (similar cu Persoană fizică autorizată - PFA - sau Intreprindere familială). Veţi fi deci Selbstständig (adică veţi lucra pe cont propriu, pe bază de Rechnung (factură)). În funcţie de Land înscrierea unui Gewerbe costă între 20,00 € şi 60,00 €, plătibil la primărie. Pentru formular clic aici!

Despre înscrierea unui Gewerbe

Pentru a înscrie un GEWERBE vă veţi interesa mai întâi la GEWERBEAMT din localitatea în care locuiţi sau de care aparţineţi care meserie trebuie înregistrată şi la ce autoritate anume. Aceasta variază în funcţie de Land sau oraş. Pentru înregistrare aveţi nevoie de următoarele acte în original însoţite de câte două copii: Anmeldung (mutaţia), Cartea de identitate, Contractul de închiriere a locuinţei, Aprobarea propietarului de a exercita un GEWERBE. Câte un rând de copii va fi trimis la autorităţile competente. Aprobarea de a exercita un Gewerbe se numeşte GEWERBESCHEIN. După scăderea unei sume anume (7000,00 euro pentru celibatari, 14.500 euro pentru căsătoriţi fără copii, 17.500,00 euro căsătoriţi cu copii), care diferă de la Land la Land, câştigul anual realizat este supus impozitării.

Despre Finanzamt (Fisc)

După Anmeldung şi obţinerea Gewerbeschein, Rathaus vă va trimite un formular pentru FINANZAMT (Fisc). După completarea acestuia veţi primi de la Finanzamt un STEUERNUMMER ,şi un IDENTIFIKATIONSNUMMER (IDNr.) (număr de contribuabil şi număr de identificare), clic aici!numere sub care sunteţi înregistrat şi sub care va trebui să faceţi – până în luna martie – STEUERERKLÄRUNG (declaraţia de impozit) pe anul care a trecut. Aceste două numere le veţi trece pe fiecare RECHNUNG (factură) în parte eliberată de Dvs.

Despre Freizügigkeit(Sedere permanenta în Germania)

Anmeldung se obţine într-o singură zi. Identifikationsnummer se obţine într-un termen de una până la patru săptămâni. Aceste documente pot fi valabile, după caz, pentru toată viaţa. Dacă v-aţi înregistrat cu un Gewerbe, trebuie să vă faceţi o asigurare privată de sănătate. Este recomandabil să vă alegeţi una dintre societăţile de asigurări cele mai convenabile din Germania. Copiile acestor documente le veţi depune (sau trimite) la AUSLÄNDERAMT (Oficiul pentru problemele străinilor) din localitatea sau Kreis (judeţ) în care aveţi sau doriţi să aveţi domiciliul. După circa 3 săptămâni veţi primi FREIZÜGIGKEITSBESCHEINIGUNG (confirmare a dreptului de şedere şi de a exercita o activitate renumerată acordat cetăţenilor Uniunii Europene). Pentru modelul unei Freizügigkeitsbescheinigung clic aici!

Despre Antrag Arbeitserlaubnis - EU (Cerere pentru permisul de munca -UE)

Pentru cine a lucrat timp de 12 luni în aceeaşi firmă şeful firmei poate obţine angajarea lui definitivă pe baza unei ARBEITSERLAUBNIS-EU (permis de muncă care se acordă cetăţenilor ţărilor membre UE). ANTRAG (cererea) se completează de către firmă şi împreună cu STELLENBESCHREIBUNG (Descrierea locului de muncă) vă adresaţi la ZAV – Bonn Agentur für Arbeit (Centrul de intermediere al forţelor străine de muncă - Agenţia de muncă). Pentru formular 1.clic aici!,2,clic aici!

Despre Stellenbeschreibung (Descrierea locului de munca)

Acest document este tradus, pentru ca să înţelegeţi descrierea locului de muncă pe care o scrie angajatorul Dvs. şi pentru care cereţi Arbeitserlaubnis. Odată cu formularul ANTRAG FÜR ARBEITSERLAUBNIS-EU veţi cere la ZAV – Agentur für Arbeit şi formularul pentru pentru STELLENBESCHREIBUNG (Descrierea locui de muncă). Cele două formulare completate de angajatorul Dvs. împreună cu copiile celorlalte documente le veţi depune la ZAV – Agentur für Arbeit pentru a obţine ARBEITSERLAUBNIS-EU (permisul de muncă-UE).

Despre documentele cu care veniti din tara

Nu uitaţi că este important să veniţi din ţară cu toate documentele: act de naştere, act de căsătorie, dovada de celibatar, hotărâre de divorţ, diplome de şcolarizare, de studii medii, superioare sau profesionale, diploma de meserie, cartea de muncă, formularul E104, prin care se face adunarea perioadei de asigurări de sănătate din România la acea din Germania, formularul E411, 1.clic aici!,2.clic aici!,3.clic aici!,4.clic aici!,5.clic aici!,6.clic aici! -E404, 1.clic aici!,2,clic aici!,3.clic aici!,4,clic aici!,5.clic aici!,prin care se face dovada situaţiei alocaţiei pentru copii. Ambele formulare se pot obţine şi de la Rathaus (primărie) atât în limba germană cât şi în traducere română.
Cine a mai fost legal în Germania între anii 2007-2011, va reţine că timp de 10 ani se află în banca de date din Germania. Dacă cineva a lucrat oficial, cu acte în regulă, sau dacă a avut un Gewerbe, care nu a fost dat la zero (0,- €), acesta trebuie lichidat, pentru a nu mai figura la Finanzamt. Tot astfel cine a lucrat cu Arbeitsvertrag (contract de muncă). Cine a lucrat cu contract, ar trebui să reia legătura cu fostul patron, fie pentru a încerca să fie reangajat, fie pentru a afla prin acesta despre eventuale alte firme în care ar putea fi angajat. În vederea unei alte angajări ar trebui să ceară de la fostul patron und Zeugnis (certificat de recomandare). Acesta îl va ajuta la o nouă angajare.

Despre învatarea limbii germane

Având în vedere că marea majoritate dintre cei care doresc să vină în Germania nu cunoaşcte limba germană, ataşez prezentei un sait pentru învăţarea limbii germane. Pentru acesta clic aici! Sunteţi obligat să vă faceţi un cont (ca de altfel şi pentru acest sait), iar cursul este gratuit. Aveţi deasemenea datoria să căutaţi şi alte sait-uri, toate sunt binevenite, ca şi cărţile. Eventual faceţi sau măcar înepeţi un curs de limba germană în România.

Alte informatii pe capitole:

1. Steuererklärung: Este declaraţia de impozit care se face în Germania de căte cei care lucrează cu contract de muncă sau care au un Gewerbe. După ce completaţi formularu,îl trimiteţi la Finanzamt-ul de care aparţineţi. De la Finanzamt veţi primi un document, Bescheid (înştiinţare), din care rezultă cât impozit aveţi de plătit şi în ce termen. În anume condiţii (venit sub limitele enumerate mai sus) fie că vi se restituie bani ,fie că vi se comunică că nu aveţi nicio datorie .
2. Gewerbe – (PFA) -: Va trebui pentru fiecare prestaţie să eliberaţi clientului o Rechnung (factură) care va cuprinde pe lângă numele şi adresa Dvs., numărul Dvs. de telefon, de fax şi eventual e-mail, Steuernummer, Identifikationsnummer, Konto-Nr.(numărul de cont în bancă) şi banca cu BLZ (codul bancar) Veţi elibera factura în două exemplare prevăzute cu un Rechnungsnummer (numărul facturii) şi contravaloarea prestaţiei pe care urmează să o încasaţi, fără a adăuga 19% Mehrwertsteuer (tva). Încasarea se face fie prin virament în contul bancar, fie în numerar. Se recomandă celora care încasează banii în numerar să-i depună în cont, pentru a putea face la nevoie dovada la Finanzamt de sumele încasate. După caz – dacă este vorba de un Subunternehmen (sub-antreprenor sau sub-contractor) - factura se eliberează fie pentru o săptămână, fie pentru o lună. Un exemplar se predă clientului, prevăzut cu semnătură şi data încasării – Betrag erhalten.
3. Acte necesare: Despre necesitatea de a veni cu toate actele vezi mai sus sub rubrica: Despre documentele cu care veniţi din ţară. Dat fiind că în cea mai mare parte din cazuri traducerile actelor făcute în România sunt defectuoase, este recomandabil ca aceste traduceri să fie făcute pe teritoriul Germaniei urmând ca tot aici să se facă apostilarea necesară. (Pentru recomandare) clic aici!,clic aici!,
4. Aplicarea pentru un job în Germania: Din actele enumerate mai sus, traduse şi prevăzute cu apostilă se alcătuieşte un dosar: Bewerbungsmappe (dosarul de aplicare). Acesta cuprinde: 1- Deckblatt (prima pagină) cu fotografie, 2 – Bewerbung (scrisoarea de intenţie), 3 – Lebenslauf (CV), 4 – actele necesare, în funcţie de job-ul la care aplicaţi.
Pentru modele 1.clic aici!,2.clic aici!,3.clic aici! Pentru început se trimite dosarul conţinând: Deckblatt, Bewerbung şi Lebenslauf. Dacă prezentaţi interes, veţi fi solicitat pentru un Vorstellungsgespräch (interviu). La acesta vă veţi prezenta cu restul actelor în original şi copie. Veţi depune numai copiile, pe care viitorul angajator vă va certifica conformitatea cu originalul. Acelaş lucru este valabil şi pentru Arbeitserlaubnis (permis de muncă) obţinută în Germania. Angajatorul îşi va reţine o copie, orginalul vă aparţine şi este valabil pentru toată Germania.

Traducator autorizat

Daca nu cunoaşteţi un traducător autorizat puteţi apela la: Doamna Anonim care va indruma unde va puteti traduce corect actele si legalizarea lor.
Pentru traducerile legalizate veţi obţine Apostila de la Tribunal.

Lista de meserii pentru cei care au Gewerbe (PFA)

5. Pentru următoarele meserii românii care au Gewerbe trebuie să se înscrie la Handwerkskammer (Camera de meserii). În caz contrar pot fi pasibili de amenzi mari.1.clic aici!,2.clic aici!
Pentru lista de meserii inclusiv traducere În Germania există meserii pentru care nu este necesară înscrierea la Handwerkskammer.
Pentru lista de meserii pentru care nu este nevoie de înscriere la Handwerkskammer clic aici!

Asigurarea pentru cei cu Gewerbe


6. Cea mai convenabilă asigurare de sănătate pentru cei cu Gewerbe este DKV- Deutsche Krankenversicherung AG.
Pentru formular de înscriere la asigurare pentru un cetăţean străin: Ausländererklärung clic aici!Pentru formular de asigurare pentru călătoria în străinătate a unui asigurat la DKV clic aici!,clic aici!
7. Posibilităţi de recalificare şi perfecţionare a tinerilor până la vârsta de 27 ani. 1.clic aici!,2.clic aici!,3.clic aici!,4,clic aici!,5.clic aici!,
8. Posibilităţi de calificare la locul de muncă. 1.clic aici!,2.clic aici!,3.clic aici!,4,clic aici!,5.clic aici!,

Locurile de munca in germania

9.Listă cu cele mai noi job-uri în Germania. clic aici!
10. Formulare Kindergeld (alocaţie pentru copii).
- Formular Kindergeld pentru copii noinăscuţi în Germania, când părinţii primesc deja alocaţie pentru copii născuţi în România.

La cumpararea unei masini verificati urmatoarele acte:

1. Fahrzeugbrief (cartea de identitate a maşinii) clic aici!
2. Fahrzeugschein (talonul maşinii)clic aici!
3. Kaufvertrag (act de vânzare-cumpărare)clic aici!,clic aici!,clic aici!
4. Versicherungskarte (carte de asigurare)clic aici!
5. Zollnummern (numerele de vamă – cu inscripţia valabilităţii)clic aici!
6.Pentru numerele de vamă (tranzit de 5 zile) mai este necesar: -Fahrzeugschein pe numele Dvs. (al cumpărătorului)
eliberat de Straßenverkehrsamt (serviciul de circulaţie)clic aici!
7. În cazul în care maşina are TÜV (ITP) valabil şi se obţin numere cu valabilitate mai mare, mai sunt necesare în plus: 1. Fahrzeugschein- modelul nou (talonul de export al maşinii), adică
Zulassungsbescheinigung Teil I, pe numele noului proprietar,clic aici!
2. Fahrzeugbrief - modelul nou (carte de identitate nouă), adică Zulassungsbescheiningung Teil II, tot pe numele noului proprietar.

Legea pentru cardul albastru a intrat în vigoare pe 1 august 2012

Legea pentru realizarea Directivelor persoanelor cu înaltă calificare a UE a intrat în vigoare pe 1 aug. 2012. Scopul este de a face Germania mai atractivă pentru imigranţi străini calificaţi. Citeste mai departe: clic aici!
Limba germană
Fie că doriţi să faceţi un stagiu de pratică în Germania sau să exercitaţi o profesie, decisive sunt cunoştiinţele de limbă germană. Citeste mai departe: clic aici!
În anumite condiţii permisul de muncă nu mai este necesar pentru cetăţeni români cu începere de la 1 ianuarie 2012 Pentru cetăţeni români nu mai este obligatorie permisiunea de muncă în urmăroarele domenii:Citeste mai departe: clic aici!
Competenţe noi în cadrul procedurii permisului de muncă pentru muncitori sezonieri şi ajutori de kermeze Informaţia de presă 04/2012 din 29.06.12 Cu începere din 1.7.12 în Centrala pentru intermedierea de străini calificaţi (ZAV)... Citeste mai departe: clic aici
8. Procedura de obţinere a permisului de muncă pentru români
Pentru o perioaă de trecere – cel mai târziu până la 31 12.13 - românii necesită în continuare un permis de lucru, care se acordă ca permis de muncă UE sau drept la muncă UE. ....Citeste mai departe: clic aici!

Texte de lege

Legea 284 Privind Permisul de munca pentru cei care sunt aici de peste 3 ani de zile.284 SGB III Arbeitsgenehmigung- EUfür Staatsangehörige der neuen EU-Mitgiledstaaton.
Traducere din limba germană
§ 284 Codul securităţii sociale (Sozialgesetzbuch) III Permisul de muncă UE pentru cetăţenii ......cititi mai departe aici
Atentie!!!! Din motive foarte bine intemeiate postarile tuturor celor care imi vor adresa intrebari, nu vor apare imediat,pana ce echipa acestui Site nu le v-a verifica. Va rog sa aveti un pic de rabdare si promit ca veti primi si va vor fii aprobate postarile, care sunt postate in mod civilizat.Va spun ca acei care nu respecta regulamentul, acestui Site postarile nu vor APAREA SI NICI RASPUNSURI NU VOR PRIMI!!! Cu stima si respect,Anonim.

Lista cu preturi pentru intocmirea actelor

Atentie maxima!!
Multi dintre dvs. apelati la informatiile mele si m-am hotarat pentru cei interesati,contra cost sa va atasez lista cu preturi pentru intocmirea actelor,iar informatiile vor fi gratis ca si pana acum.Am remarcat ca foarte multi aveti nevoie de ajutorul meu in a avea intocmite documentele cat mai corect si a primi niste drepturi care va apartin.
 • Pentru dosarul de primirea Alocatiei-Kindergeld pentru cei care sunteti ca Sesonarbeit costa suma de 125€.
 • Pentru dosarul de Alocatie-Kindergeld pentru cei cu Gewerbe si Angajati official suma contra cost este de 175€.
 • .Pentru formularele de a obtine Steuer nr.-Codul fiscal,Contra cost este de 25€ de persoana.
 • Pentru inregistrarea la Handwerkerskammer-Camera de comert va costa 50€ (fara transport), cei care doresc sa fiu prezenta vor suporta si cheltuielile de transport si cazare.
 • Pentru deschiderea Gewerbe-PFA si traducere in cazul ca aveti nevoie de prezenta mea, costurile sunt cuprinse intre 40€-60€,plus transportul.
 • Cei care vor sa faca GbR( )pretul este in functie de cate personae sunt la infiintarea acestui parteneriat,plus cheltuielile de transport si cazare in cazul ca v-a trebui sa ma deplasez.Pentru fiecare persoana costul este 100€ pana la intocmirea formulare Steuer nr-Codul fiscal.Daca doriti sa fie intocmite si formularele pentru Steuer nr.pretul va fi intre 120€-140€ pe persoana.
Toti cei care vor apela la mine,pentru intocmirea diferitelor documente pot scrie apasa aici si lasa un mesaj la COMENTARII si veti primi in cel mai scurt timp detalii cu modul in care vom proceda la rezolvarea cat mai rapid cu putinta a problemei dumneavoastra,veti primi si adresa de e:mail sau Postfach unde imi veti trimite documentele . Ramane pe mai departe asa cum am promis sa primiti diverse informatii gratuit,legate de problemele fiecaruia, la sectiune "comentarii"apasa aici ca si pana acum , iar cei care nu pot scrie pe seit sa trimita e-mail la urmatoarea adresa : office@germaniainfo.com
Cu stima si respect,Anonim.

duminică, 1 decembrie 2013

Toate meseriile cu Gewerbe in Germania

 Am gasit pe site-ul Handwkerskammera o lista cu 132 de meserii in care se pot autoriza cetatenii romani ca lucratori independenti. Iata-le :


Mosaikleger mozaicar
Betonstein betonist
Terrazzohersteller constr. prefabricate de beton
Estrichleger turnator de sapa
Behalter und Apparatebauer prod. de containere si echipamente
Uhrmacher ceasornicar
Graveure gravor
Metallbildner confectioner constructii metalice
Galvaniseure muncitor bai galvanizare
Metall und Glockengiesser turnator de clopote
Schneiderkzeugmechaniker mecanic in masini de taiere
Gold und Silberschhmiede bijutier
Parkettleger montator de parchet
Rollanden und Jalousiebauer prod. obloane si jaluzele
Modellbauer matriter
Holzbildhauer sculptor
Bottcher dogar
Korbmacher cosar
Damen- und Herrenschneider croitor pentru femei si barbati
Modisten muncitor in industria modei
Weber tesator
Segelmacher confectioner de vele
Kurschner cojocar
Schuhmacher cizmar
Sattler selar
Raumausstatter tapiter,designer de interior
Muller morar
Brauer berar
Weinkufer dogar
Textilreiniger textilist
Wachszieher negustor de maruntisuri
Gebaudereiniger curatator de cladiri
Glasveredler prelucrator de sticla
Feinoptiker optician
Glas-und Porzellanmaler pictor de sticla si portelan
Edelsteinschleifer slefuitor de pietre pretioase
Fotografen fotograf
Buchbinder legator de carti
Maurer zidar
Betonbauer muncitor betonist
Ofenheizungsbauer instalator termic
Luftheizungsbauer instalator de aer conditionat
Dachdecker dulgher
Zimmerer camerist,camerista
Strassenbauer muncitor la drumuri
Brunnnenbauer forare de fintini
Steinmetzen und Steinbildhauer sculptor in piatra
Stukkateure tencuitori, gips carton
Maler und Lacklerer pictor si decorator interior
Schornsteinfeger cosar
Metallbauer metalurgist, confectii metalice
Chirurgiemechaniker tehnician aparatura chirurgicala
Karosserie-und Fahrzeugbauer mecanic si tinichigiu auto
Feinwerkmechaniker mecanic de precizie
Zweiradmechaniker mecanic de motociclete
Kalteanlagenbauer tehnician de refrigerare
Informationstehchniker I.T., prelucrarea datelor si informatiilor
Kraftfahrzeugtechniker mecanic auto
Landmaschinenmechaniker mecanic masini agricole
Buchsenmacher armurier
Klempner instalator,tinichigiu
Installateur und Helzungsbauer instalatori instalatii termice
Elektrotechniker electrician
Elektromaschinenbauer electrician de masini
Tischler dulgher
Bootsbauer constructor de barci
Seller vinzator
Backer brutar
Konditoren cofetar
Fleischer macelar
Augenoptiker optometrist
Horgerateakustiker acustician
Orthopadietechniker tehnician ortoped
Orthopadieshuhmacher cizmar – pantofar ortoped
Zahntechiker tehnician dentar
Friseure Frizer
Glaser geamgiu
Glasblaser producator balon, borcan
Glasapparatebauer producator de aparatura de sticla
Vulkaniseure vulcanizator
Reifenmechaniker mecanic anvelope
Buchdrucker tipograf de carti
Schritftsetzer paginator
Drucker tipograf
Flexografen tipograf flexograf
Karamiker ceramist
Orgelbauer constructor de orga
Harmoniumbauer constructor armoniu
Klaviarbauer constructor calviaturi
Cembalobauer constructor de clavecine
Handzuginstrumentenmacher constr.,reparator de acordeoane
Geigenbauer constructor de viori
Bogenmacher fabricant de arcusuri
Eisenflechter fierar betonist
Bodenleger constructor de pardosele
Asphaltierer asfaltator
Holz-Bautenschutzgewerbe prelucrarea lemnului
Betonbohrer und -schneider gauritor si taietor beton
Theater -und Ausstattungsmaier masinist teatru
Metallschleifer slefuitor metal
Fahrzeugverwerter dezmembrare,reciclare masini
Rohr-und Kanalreiniger curatire tevi si canale
Kabelverleger montator cabluri
Holzschuhmacher confectioner sanuri
Daubenhauer armator de otel-beton
Muldenhauer confectioner jgheaburi
Holzschindelmacher confectioner sindrila
Holzreifenmacher confectioner roti de lemn
dekorationsnaher decorator interior
fleckteppichhersteller confectioner covoare
Theaterkostumnaher costumier teatru
plisseebrenner croitor de pliuri
gerber confectioner de lame si cutite
kosmetiker cosmetician
Maskenbildner confectioner masti
requisiteure recuziter
appreteure, dekateure apretor,calcator
Schirrmmacher confectioner umbrele
Steindrucker litograf
Schlagzeugmacher confectioner instrumente percutie
theaterplastiker plastician de teatru
Klavierstimmer acord de instrumente cu clape
Schnellreiniger muncitor curatatorie rapida
Stoffmaler pictor pe material textil
Textil-handdruker imprimare pe textile

22 comentarii :

Scorteacatalin spunea...

multumesc pt informatiile care leati dat 

Catalina Zamfirescu spunea...

buna ziua,
am o intrebare: sunt firma de recrutare si am gasit o alta firma de recrutare din Germania, care lucreaza pe sistem de leasing de personal..intrebarea mea este: viitorii mei candidati, posibili viitori lucratori in germania cum vor putea lucra in germania? cu ce permis de munca?agentia din germania imi spune ca persoanele care vor sa lucreze in germania pot lucra numai daca au lucrat 1 an in germania sau sunt casatorite cu o persoana germana,...dar tot nu gasesc logica ..cei care au licrta deja un an in germania cum au obtinut acel permis de lucru?
multumesc.

DoamnaAnonim spunea...

Buna ziua Catalina Zamfirescu,

In primul rand este foarte bine daca ati intra pe prima pagina sa postati acolo,aveti noroc ca am verificat si am vazut ca mi-ati scris la Lista de meserii.Aici unde ati scris sunt Categori,deci pe viitor scrieti pe prima pagina..:)) Sa revin la ceea ce ma intrebati.

Dvs ca Firma de recrutare persoane pentru munca in Germania nu trebuie sa apelati la alta Firma de recrutare din Germania caci ei nu pot face cu Dvs. nici un fel de contract.
Singura dvs. solutie este sa faceti un contract cu cei de la Agentur für Arbeit din Germania si asa puteti trimite spre exemplu oameni la munca in Germania.Acest contract se face intre dvs. si Arbeitsamt sau Firme care au nevoie pe o perioada de 6 luni de zile ca Sezonarbeit.

mi-se pare normal sa primiti un asfel de raspuns caci aceste Firme de recrutare din Germania,recruteaza pe cei care au deja Arbeitserlaubnis UE si sunt in cautare de alte locuri de munca.
Pai va explic cum s-a obtinut acest permis de munca  nelimitat:A gasit firma care la angajat cu contract de munca pe perioada nedeterminata...au depus acctele la ZAV-Bonn si au primit pe 1an permisul de munca,apoi cei de la Firma au cereut pentru persoana respectiva acest permis nelimitata tot de la ZAV. reinoind contractul de munca si cerand Unbefristet-nelimitat,asta este procedura aici.


Cu stima si respect,Anonim.

Toderascu Liviu spunea...

 Buna ziua Doamna Anonim ! nu demult ni s-a oferit un loc de munca mie si sotiei mele in germania  intr-o fabrica de geamuri termopan.Am citit cu mare atentie posibilitatile  pt a intra in legalitate si despre cum sa procedam,ce-a mai rapida solutie ar fi infiintarea unui gvb insa am cateva  nelamuriri; 1-se poate face doar un singur gbv pentru 2 persoane (pt mine si sotia mea) si care e pragul de scutire de impozit la 2 pers(stiu ca pt o pers casatorita fara copii paragul de scutire de impozit este de 14500 euro)                                                                                                                          2-in cazul in care pragul este depasit cum se face impozitarea? (se impoziteaza toata suma ori numai ce depaseste pragu si cu cat ?mai e valabila chestia aia cu impozitarea100 % la venitu ce depaseste pragu?                                                                                                                        3-factura trebuie taiata fara  tva(PRIETENUL MEU TAIE FACTURA CU TVA  SI ARE GVB IN GERMANIA SI NU A DEPUS IN FIECARE LUNA LA FINANTE ACELE DECLARATII SI AM INTELES DE LA DUMNEAVOASTRA CA E O MARE PROBLEMA  DESI EL NU STIE !                                                                                                                                 4-trebuie obligatoriu sa am un contabil si cam cat m-ar costa?                                                                                                                        5-dupa ce-mi iese gvb pot face uncontract cu patronu german si nu voi fi obligat sa lucrez s la alte fire?pot face contractu si sa m apuc de munca imediat or tre sa mai astept cele 3 luni?                                                                                                                         Nu vreau sa va plictisesc cu multe intrebari la care poate a-ti raspuns de zeci de ori si la alte persoane dar pe care eu nu le-am vazut insa am sa mai deranjez !       cu mult respect si multumesc anticipat!

Nelygeorge_10 spunea...

Buna ziua
sunt cu sotia in germania unde am si inchiriat un apartament.sotia lucreaza intr-un restauratn dar pentru mine este foarte greu sa imi gasesc de lucru.am intrebat peste tot dar este problema cu limba.ma informat cineva ca imi pot face gewerbe fara a plati ceve la fisc.eu stiu sa execut lucrari interioare si exterioare dar pentru a nu platii la fisc trebuie sa ma incadrez in anumite meserii.nu stiu ce sa fac mai departe.ma puteti indruma?va multumesc

georgea spunea...

buna ziua.zilele acestea plec in munchen,am copii la mine dupa toate actele am cateva cv-uri n germana(cu meseriile agent paza si bucatar)dar daca e nevoie ma bag si la alte munci(ajutor gradinar,montat panouri solare,muncitor la drumuri,etc.)sunt sanse sa gasesc ceva de lucru?mai ales daca ma duc la primarie si vbesc bine in engleza?!astept raspuns urgent.cu stima si respect,Alex.

Dorina Ene spunea...

buna ziua.imi cer scuze dar nu am reusit sa ma dumiresc: care sunt meseriile pe care le pot presta cu gewerbe, fara sa am calificare dovedita cu documente? vreau sa imi fac un gewerbe cu care sa prestez amenajari interioare, reparatii/finisaje. adica pe romaneste, tencuieli, glet, gresie/faianta, parchet , rigips, vopseluri, etc.  pot sa inregistrez toate aceste meserii pe un gewerbe ? sau daca nu, pot in schimb sa ma inregistrez drept "administrator intretinere imobil" sa zicem ? care ar fi varianta care sa ma acopere pe aceste lucrari ( si pe client totodata)  a doua intrebare ar fi : pot sa angajez un om sa munceasca ptr gewerbe meu ? in acest caz, trebuie sa ii obtin lui drept de munca ?  si inca o intrebare, deloc lipsita de importanta: ca si prestator de servicii cu gewerbe, imi fac asigurare, platesc impozit pe venit. pot plati si la pensii si la somaj ? si dupa un an de munca cu gewerbe, am automat drept de munca definitiv? am drept la somaj daca il inchid ? ( nu vreau somaj, credeti-ma, dar ma gandesc ca atunci ma vor alerga ei cu locuri de munca, pentru a nu ma plati de pomana, nu mai ma rog eu de ei sa ma lase sa muncesc :D ) va multumesc

DoamnaAnonim spunea...

Buna dimineata Dorina Ene,

Primul lucru ați greșit ca ați scris aici,căci trebuia prima data sa cititi atenta ca este mare scris sa postati unde trebuie,apoi nu ați citit bine lista căci daca o citeati ați fii remarcat ca este tradusa in limba româna....etc. Dar sa lăsăm asta si sa trecem la ce va interesează.Este total eronat ceea ce îmi scrieti Dvs ca nemti daca veți plăti Asigurare,somaj,pensie vor alerga nemti sa va dea Dvs. loc de munca....Nu domna ,nu așa ceva nu am văzut si nici nu am auzit....!!!!

Listele sunt fiecare meserie tradusa in limba româna si aveți posibilitatea sa treceti câte vreți pe un Gewerbe daca va țin puterile,nu aveți nici un drept sa angajați pe acest Gewerbe care este pe numele Dvs pe nimeni căci Gewerbe înseamnă :Persoana Fizica Autorizată ceea ce exista si in România.Daca doriți sa angajați pe cineva va faceți GbR si atunci angajați pe cine vreți Dvs având închiriat birou,având Steuerberater-Contabil,având obiecte cu care aveți contracte,având la notar făcute toate acestea.Ma scuzați dar mulți dintre Dvs credeți ca gata îmi fac Gewerbe si sunt milionar si pot angaja pe cine vreau eu si curg bani.....nu,nu...trebuie sa munciti personal si va sfatuiesc sa cititi atenta ce este scris aici pe Site Stimate doamna.

Daca va faceți Gewerbe trebuie sa treceti in el Hausmeistru Dienstleistung,Kleine Reparaturen,Trockenbau....etc. Căci altfel veți vedea ca nu va aproba acest Gewerbe si nu uitati ca nu aveți nici un drept sa angajați pe nimeni pe acest Gewerbeschein,daca veți fii prinsă veți plăti cat nu face si nu va sfatuiesc așa ceva.

Chiar daca veți plăti la pensie,somaj cei cu Gewerbe nu au drept la somaj sa va scoateti din cap aceste lucruri căci ce plătiți aia primiti înapoi căci sunteți privatizare si nu lucrati la stat.Chiar credeți ca vor alerga ei după Dvs sa va ofere un loc de munca??? Eu nu cred așa ceva si spun asta din experiența si nu din vorbe sau după zvonuri...:(

Deci sfatul meu este sa va informați foarte bine pana a face un pas greșit,căci nu uitati aici este Germania si nu România,aici se respecta legea si parca voi vedea postarea Dvs unde îmi veți cere ajutorul ca nu știți ce sa faceți ca ați gresit si sincer nu voi știi cum sa va ajut atunci,de aceea va spun acum cititi si informați-va corect si bine de acum.


Cu stima si respect,Anonim.

Grigoras Rotariu spunea...

Cum pot încheia un Gewerbe ? Am lucrat doar 7 zile in octombrie după care m-am întors in Romania şi nu cred că voi reveni curând datorită unor probleme familiale apărute .Ce trebuie să fac ?Meseriile bifate în rubrica cu nr 15 din ,,Gewerbe-Anmeldung sunt următoarele :Einbau von genormten Baufertigteilen,Fliesen,Platten-,Mosaik-,Estrich-,Parket- und Bodenleger,Raumausstattung,Trockenbau,Eisenflechter,Fuger,holz-und Bautenschutz,Tapezieren mit Rauhfaser und Streichen mit Dispersionsfrabe,Verputzarbeiten/Trockenputz,Gebaude/Fassaden renoviren,Innenausbau,Gartenpflege,Gebauundereinigung.
 Am ceva de plată ,trebuie neapărat să anunţ undeva că am renunţat momentan la muncă ?

DoamnaAnonim spunea...

Buna dimineata Grigoras Rotariu,

Daca încă sunteți in Germania mergeți cu Gewerbe la Rathaus sau la Gewerbeanmeldung unde ați făcut acesta si faceți Abmeldung Gewerbe,ca sa nu aveți probleme cu cei de la Finanzamt,căci la sfârșitul anului trebuie sa faceți declarația de impozit.Ei nu au de unde sa știe ca Dvs. ați lucrat pe acest Gewerbe doar 7 zile daca nu ați închis acest Gewerbe.Va sfatuiesc sa nu va jucate cu cei de la Finanzamt căci aici nu se glumeste cu astia....sa zicem ca cu alte instituții o mai scaldati dar nu cu Finanzamt,astia nu știu de gluma si respecta legea.

Acest Gewerbe se închide personal,așa cum tot personal l-ați făcut in baza buletin/ pasaport,de aceea trebuie sa faceți închiderea acestui Gewerbe cat mai repede spre a nu avea probleme cu legea si Finanzamt.


Cu stima si respect,Anonim.

Aurica spunea...

buna ziua,
am o intrebare ?
am firma aici in RO si doresc sa inchei un contract cu o firma din germania ,ce  si cum ma sfatuiti ,domeniul este constructii sint foarte nedumerita pt ca nu stiu care sint pasii si cit de seriosi sint cei de acolo ,va rog sa ma sfatuiti ce sa fac .
va multumesc

Grigoras Rotariu spunea...

 Buna dimineaţa Doamna A.

Cu respect vă mulţumesc pentru răspuns ! Problema mai gravă este că eu sunt în Romania şi abia acum am aflat de aceste detalii .Vă intreb dacă există căi sau mijloace de închide acest Gewerbe fără să mă prezint personal .Eu am lucrat ,,angajat ?'' la 2 asociaţi un român şi un pachistanez .Am primit în cont 300 de euro bani reprezentând plata pe 7 zile (în urma unui rechnung făcut de cei doi ) a unei activităţi de curăţenie la interioare -construcţii.Nu am primit Steuernummer de la Finanzamt...,urma să mai mergem să semnăm nişte hîrtii dar a trebuit să plec .
 Eu nu am făcut nici un rechnung (nu l-am văzut nici cum arată) ,nu am vorbit cu beneficiarul niciodată, nimic.
Nu cred că Gewerbe -ul meu este deschis (finalizat) deoarece î-mi mai trebuiau  acte ,eu am primit doar Indentificationsnummer ...şi doar atât.Ce am de făcut ? Cum pot afla CINE mi-a băgat cei 300 euro in cont (firma sau persoană particulară) ? Toate actele veneau la adresa unuia din cei doi (român şi pachistanez) ,şi tot cu românul am fost peste tot pentru acte .

Cu respect,Ioan

DoamnaAnonim spunea...

Buna dimineata Grigoras Rotariu,


Din păcate nu puteți prin terta persoana sa inchideti acest Gewerbe chiar daca nu aveți Steuer NR,deoarece cei cu care ați lucrat au folosit Indentifikations.nr.

Acest Indentifikations NR merge mana in mana cu acel Steuer NR.care de fapt nu l-ați scos de la Finanzamt.Este bine sa il inchideti cat mai repede,deoarece vine sfârșit de an si trebuie sa mai faceți si declararea de impozit......si nu face daraua cat oacaua cum se zice românește.

Pai daca mai aveți contul la banca si ați scos acei bani din cont si nu l-ați închis si cu cei de la banca veți avea probleme ca atâta timp nu ați plătit acel cont si se prea poate sa aveți si acolo de plata bani pentru intretinerea contului bancar.Sincer îmi pare rău dar aceste lucruri trebuiesc repede rezolvate căci tot ce se poate sa primiti acasa in România instiintare.

Vedeți cum va rezolvati aceste probleme,căci altfel veți plăti cat nu fac aceste lucruri.


Cu stima si respect,Anonim.

DoamnaAnonim spunea...

Buna dimineata Aurica,

Va rog de acum sa- mi scrieti pe prima pagina si sa nu mai scrieti la Categorii căci nu intru zilnic si mulți dintre Dvs. nu veți primi răspuns la postari.


Ca sa puteți cu firma Dvs din tara sa lucrati in Germania va trebuie sa aveți un partener aici si sa va obțină Contingent spre a lucra corect conform legii.Cat de corectii sunt nu știu sa va spun căci asta depinde cu cine faceți contractul si Contigentul.Sfatul meu este sa luati legătura daca aveți un partener aici si sa discutati in detaliu aceste lucruri si sa va obțină acest Contingent care apoi totul de face prin Notar si se anunța la Handwerkerskammer unde are domiciliul partenerul Dvs.Prea multe informații in acest domeniu nu am ,deoarece nu am avut cazuri de genul acesta.Cu stima si respect,Anonim.

Matei Adrian spunea...

Buna ziua,ma numesc Adrian Matei si sunt din Constanta.Am dat din intamplare peste site-ul dvs. si am ramas uimit ca mai sunt persoane binevoitoare care doresc sa ajute si pe cei mai putin informati.Sunt casatorit,am 36 de ani si 2 copii respectiv  1 baiat de 13 ani si o fata de 6 ani.Datorita greutatilor pe care le intampinam,impreuna cu sotia mea ne-am hotarat sa ne mutam in Germania.Mentionez ca in decursul anului 2011-2012 am lucrat in Germnaia respectiv in Hamburg si langa Lubeck dar fara sa mi se intocmeasca contract de munca.In aproprierea Lubeck-ului la 14 km de acesta am cunoscut un cetatean german care tinand legatura cu dansul m-a sfatuit sa vin la dansul.Mi-a specificat ca ma poate ajuta cu mutatia.Eu am terminat liceul la seral anul acesta si am mai obtinut inca o calificare.Sotia mea a mai facut o scoala de 3 ani ca asistent medical generalist.Acest domn m-a sfatuit ca sotia mea sa incerce sa isi gaseasca ceva de munca tinand cont ca meseria ei este foarte cautata in Germania.Nu stiu daca in aceasta zona a Germaniei ne vom putea descurca.Va rog sa ne ajutati si sa ne indrumati daca stiti ceva despre aceasta zona a Germaniei.Se gasesc locuri de munca ?Se poate lucra ca independent?Unde se pot inscrie copii la scoala ?Si ce este necesar pentru a inscrie copii la scoala?Va multumesc si imi cer iertare pentru timpul rapit.
P.S.:Imi cer mii de scuze acesta este emai-lul meu !Le-a incurcat baiatul meu.Inca o data imi cer iertare.
                                Cu stima Adrian Matei!

silviu spunea...

Buna ziua,
Imi puteti spune va rog, daca este posibil sa-mi fac gewerbe cu asigurarea de satatate facuta in Romania, la Allianz Tiriac. Si, daca este posibil pe ce perioada minim trebuie facuta aceasta asigurare?
Va multumesc

DoamnaAnonim spunea...

Buna ziua Silviu,

Vreau sa va spun ca mi-ați postat la Categorii unde de fapt eu nu postez răspunsuri,aici sunt doar documente atasata sa va orientati cum sa procedati in a va face anumite accte cand sunteti aici.De aceea am sa va rog pe viitor sa postati pe prima pagina:Pentru toți cei care ați postat ma veți găsi aici Click!!
Da va puteți face Gewerbe aici insa cu asigurarea din tara nu va mai accepta cei de la Auslanderbehorde,trebuie sa va faceți asigurare de sanatate aici in Germania.Pana in Ianuarie 2013 se mai putea face Gewerbe dar de cand s-a aplicat noua lege cu Herhebungsbogen fur Unionsburger pe 29.01.2013 sunteti obligați sa fiti asigurati de sanatate aici pe teritoriu Germaniei.

Cu stima si respect,Anonim.

cami spunea...

Gewerbe are legatura cu Import-Export de la A-Z? sau trebuie Firma ?

DoamnaAnonim spunea...

Buna ziua Cami,

Ați postat gresit ,aici sunt Categorii unde va puteți lua informatii cum arata un Gewerbesau lista cu meserii care se trec pe Gewerbe si alte documente care sunt necesare.
Daca doriți sa postati întrebări dați click pe : Pentru toti cei care ați postat Click aici!!!


Gewerbe nu are nici o legătura cu Import-Export.Pentru așa ceva va trebuie Firma .Nu uitati sa postati unde trebuie,căci nu dau răspunsuri la Categorii!.

Cu stima si respect,Anonim.

laura spunea...

As dori sa va intreb daca , pentru a lucra ca muncitor necalificat (la banda) intr-o fabrica de jucarii am nevoie de Gewerbe.....sunt foarte multe firme pa net care recruteaza personal si care cer sa achit 60 euro contravaloarea acestui Geberwe intr-un cont .Va multumesc si astept raspunsul dvs.

DoamnaAnonim spunea...

Buna ziua Laura,

Sa inteleg ca iara nu ati stiut unde sa-mi scrieti postarea??Ati scris la Categorii si eu aici dupa cum stiti intru foarte rar caci aici sunt atasate documente.Da puteti munci ca muncitor necalificat dar nu va trebuie pentru fabrica Gewerbe ,este o prostie asta.Un Gewerbe costa intre 20€ -35€ asa ca aveti mare grija cu firmele de pe internet care cer 60€ pentru nu stiu ce.Fabrica aceea de jucarii trebuie sa va faca contract si sa ceara Arbeitserlaubnis pentru dvs. de la ZAV.De acum sa-mi scrieti pe prima pagina postarile caci eu aici intru foarte rar.Cu stima si respect,Anonim.

Francisca Garrett. spunea...

Numele meu este Francisca Garrett.
Vreau să folosesc acest mediu pentru a spune lumii despre Doctor EZEKO care m-au ajutat în obținerea de iubitul meu înapoi cu vraja lui puternic, fosta mea și i unde au neînțelegere care a dus la despărțirea noastră, deși m-am dus să-l rog de ​​mai multe ori pentru a vă rugăm să ierte și acceptă-mă înapoi pentru că l-am jignit, dar de fiecare dată m-am dus eu simt mereu mai adânc în durere și agonie pentru că el mereu plimbare pe mine și nu ar vrea să asculte ceea ce am să-i spun, dar la 1 zi credincios ca am fost de navigare i a dat peste o mărturie a unei femei a cărei problemă a fost mai mult decât a mea și totuși Doctor EZEKO ajutat-o ​​cu vraja lui, așa că am fost fericit și, de asemenea, contactat Doctor EZEKO pentru ajutor prin e-mail și apoi i-am spus povestea mea, dar singurul lucru pe care la spus a fost că i va șterge voi rupe cu vraja mea la fel de norocos pentru mine tot ceea ce vrei și așa cum a promis, iar acum i-au luat logodnicul meu înapoi și suntem amândoi de viață fericit. nu este nimic Doctor EZEKO nu se poate face cu este vraja și la fel ca și promit sine meu i se va menține mărturisind pe internet de modul în care Doctor EZEKO ajutat me.Are problema ta mai mare decât al meu sau mai puțin vă dau 100% garanție că Doctor EZEKO va a pus capăt cu vraja lui puternic, adresați-vă medicului EZEKO pentru ajutor Via e-mail trulygifted1@hotmail.com. Ai trece pe acolo prin oricare din aceste probleme enumerate mai jos, luați legătura cu medicul EZEKO pentru a pune capăt

(1) În cazul în care doriți ex-vă înapoi.
(2), dacă aveți mereu vise rele.
(3) Vrei sa fie promovat în biroul dumneavoastră.
(4) Vrei femei / bărbați pentru a rula după tine.
(5) În cazul în care doriți un copil.
(6) Sau, dacă doriți să fie un fotbalist
[7] a câștiga un caz în instanța de judecată
(8) Vrei să fii bogat. sau ai nevoie de bani
(9) Vrei pentru a lega soțul / soția să fie a ta pentru totdeauna.
(10) În cazul în care aveți nevoie de asistență financiară.
(11) Cum ai fost scammed și doriți pentru a recupera banii pierdut
- Poți să-l contactați prin: e-mail trulygifted1@hotmail.com

Trimiteți un comentariu

Pentru toti cei care postati pe Siete!!!!!
In ultima perioada multi dintre dvs ma cautati pe Google.......... Citeste mai departe mai sus!

Romani din Germania care vor sa asculte muzica buna dupa pofta si placerea sufletului sa intre pe Radio http://www.prodiaspora.de/ sau ro

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Coupons
googlef91bfc381a3966aa.html